Nordic Wellness flyttar till Gallerian Loket

I januari lämnar Nordic Wellness sina lokaler på Storgatan för att flytta in till Gallerian Loket. Platschefen Zara Celinder är glad över att kunna ge medlemmarna nya och större lokaler att träna i.

Allt fler tränar Nordic Wellness i Nässjö. Under årsskiftet gick deras mål i uppfyllelse – att få 1 200 medlemmar. Sedan dess har man fått ytterligare 50 medlemmar.
– Vi växer varje dag i Nässjö och därför blev det även dags för oss att göra en stor satsning här. Det kommer att bli fantastiskt att få ge våra medlemmar nyrenoverade lokaler att träna i, och vi hoppas att de är lika glada som vi över den här satsningen, säger Zara Celinder, platschef för Nordic Wellness i Nässjö.

Nordic Wellness får inte bara större och nyrenoverade lokaler, utan även fler maskiner och fler pass.
– Vi hoppas att kunna öka vårt redan stora utbud av gruppträning. Just nu har vi över 30 pass i veckan, och med flytten kommer vi förhoppningsvis att kunna ta in både fler pass och fler instruktörer, säger Zara.

Som det ser ut nu kommer man att ha lika många salar som i de nuvarande lokalerna. Zara berättar även att man kommer fortfarande att ha generösa öppettider och använda sig av samma system för att komma in till gymmet. Det ska framför allt bli enkelt för medlemmarna att börja träna i de nya lokalerna.

Gallerian Loket ser fram emot att Nordic Wellness flyttar in.
– Vi har jobbat medvetet för att få en bra en hyresmix i gallerian. Nordic Wellness är en stark aktör både i Sverige som stort, men även lokalt här i Nässjö. De står för kvalitet vilket kompletterar det befintliga utbudet på ett utmärkt sätt, säger Viktor Svahn, VD för Gallerian Loket.