Nu har Lets take a break öppnat i simhallen

Idag öppnade det nya caféet i Nässjös simhall som framförallt satsar på ett hälsosamt och näringsrikt utbud.

20171204_lets4
20171204_lets1
20171204_lets6 20171204_lets2 20171204_lets3

20171204_lets8
Hela gänget bakom det nya caféet: Tina Abrahamsson, Linda Holst, Elin Abrahamsson och Susanna Holst.

Under morgonen klockan sju öppnade det nya caféet Lets take a break i Nässjö. Redan vid halv åtta var det full fart i lokalen då man serverade julfrukost för en grupp simmare efter deras träningspass.
– Det är jättekul att äntligen få öppna. Den här dagen har vi sett fram emot länge, säger Susanna Holst.

Susanna driver caféet under företaget Lets Grow tillsammans med systern Linda Holst och tvillingarna Elin och Tina Abrahamsson. Verksamheten tog man över i september och sedan dess har det varit en hektisk tid för gänget med renovering och inköp av möbler.
– Caféet har fått en helomvandling. Vi har tagit bort mattan och satt upp nya tapeter. I mitten av lokalen har vi byggt en lekhörna för barn och ny inredning har köpts in, säger Linda Holst.

”Något för alla”

Lets take a break är ett hälsoinspirerat café med ett utbud av lite nyttigare maträtter och godsaker. Här kan man avnjuta allt från pajer, sallader och mackor till frukostmuffins och bananchips, men även en och annan sötsak finns i disken om man skulle vara sugen på det.
– Vår ambition är att det ska finnas något för alla. Vi har satsat på ett utbud med bland annat mjölkfria bakelser och vegetariska luncher, för att man som kund, oavsett allergi eller specialkost, ska kunna hitta något man vill ha, säger Elin Abrahamsson.

Inte bara ett café

Tina Abrahamsson berättar att man även jobbar med catering.
– Vi har färdiga förslag på rätter som vi erbjuder vid catering, och vi kan även komponera ihop en meny efter kundens önskemål. Om man så önskar catering till lunchen, festen eller företagseventet är det bara att kontakta oss. Vi kommer bland annat att servera maten på näringslivsträffen den 11 december som arrangeras av Nässjö Näringsliv, säger hon.

Lets take a break har öppet varje dag mellan 7–20 under vardagar och 10–17 under helger.
– När det är olika tävlingar och matcher i fastigheten kommer vi givetvis att hålla extra öppet, avslutar Linda Holst.