Premiär för ny biltvätt hos Preem

”Vi har installerat Nordens bredaste automattvätt för bilar”, berättar Robert Nordal, ägare till Preem i Nässjö.
20170925_preem_artikel2
Robert Nordal framför den nya biltvätten i Nässjö.

Preem i Nässjö har investerat i en ny, toppmodern automattvätt. Den nya tvätten har flera nya funktioner och program jämfört mot tidigare. Bland annat har den insektsborttagningsprogram, däckglans och tillägget lavaskum – som nog ett och annat barn (och vuxna!) skulle tycka om.
– Lavaskum är en visuell effekt som gör biltvätten extra rolig. Det åker ut en slags matta över bilen med skum och tillsammans med en speciell belysning ser det ut som om det är lava över hela bilen, säger Robert Nordal, ägare till Preem i Nässjö.

Ett annat spännande program är ”Rainlux”. I detta program läggs ett speciellt vax på bilen som gör att den blir så blank att man knappt behöver använda vindrutetorkarna när det regnar.

2,7 meter bred

Förutom alla dessa nya funktionaliteter, är Robert Nordal framförallt nöjd över storleken på tvätten. Nu har man möjlighet att tvätta mycket större fordon.
– Vi har installerat Nordens bredaste automattvätt för bilar. Den har en bredd på 2,7 meter och en höjd på 2,8 meter. Vår tidigare tvätt var 2,4 meter bred och 2,65 meter hög, så det är en stor skillnad, säger Robert Nordal.

Tvätt-invigning

Mellan den 29 september till den 1 oktober är det premiär för den nya tvätten. Alla som tvättar sin bil under dessa dagar bjuder Preem på kaffe och wienerbröd. Så om man har en smutsig bil ståendes hemma, ska man passa på att tvätta under dessa dagar.

 


 

Är ditt företag intressent hos Nässjö Näringsliv AB? Då får du som medarbetare rabatt på privata inköp av drivmedel hos Preem och likaså får företaget. >> Läs mer här

(Är du osäker på om ditt företag är intressent hos oss? Se hela listan på våra intressenter här: nnab.se/om-oss/intressenter)