Ny däckservice rullar in i Nässjö

”Det ska vara lätt, smidigt och billigt att byta däck!” tycker Marcus Hjertqvist som är ägare till den nya däckfirman i stan.

Däck i alla former har tagit plats på Bockängsgatan 4 vid Sörängen. I mars flyttade Hjertqvist Däckservice från Vetlanda till Nässjö. Företaget har varit igång sedan 2013, men det var inte förrän nu i år Marcus Hjertqvist, ägare till den nya däckservicen, ville satsa på företaget fullt ut.
– Intresset för att arbeta med däck började redan i mig som barn. Så det var ingen nyhet att jag började jobba med däck för tio år sedan. Och eftersom intresset kvarstod startade jag upp en egen däckfirma, säger Marcus.

I samband med etableringen i Nässjö anställde Marcus Emil Gustavsson. Tillsammans erbjuder de tjänster som montering, reparation, inköp och försäljning av däck till både företagskunder och privatpersoner.
– Vi är inte bundna till något märke utan säljer alla däckmärken. Vi har även jour för personbilar och lastbilar. Så det blir en del uppdrag där vi får åka ut och göra reparationer och monteringar på plats. I sommar har det varit många husbilar och husvagnar som har behövt hjälp, säger Marcus.

För att kunna möta kunderna även ute på vägarna samarbetar Hjertqvist´s Däckservice med Assistancekåren och Falck.

Marcus fortsätter med att berätta att de har investerat i en ny monteringsmaskin. Maskinen gör det möjligt för dem att möta större kunder – såsom lastbilar och traktorer.
– Vi vill försöka möta alla olika sorters kunder med små som stora fordon, vilket den nya maskinen gör det möjligt för oss. Vi vill att våra kunder ska känna sig väl bemötta och nöjda när de går härifrån. Det ska vara lätt, smidigt och billigt att byta däck! avslutar Marcus.

 Ni har väl inte missat att Hjertqvist´s Däckservice har erbjudanden för Nässjö Näringsliv AB intressenter. > Se erbjudandet här!