Ny medlem bjöd på sång och sketcher

Marie Winald Karlström har precis gått med i nätverket Women Only och hon började med att presentera sig med sång och sketcher. 

Nätverket Women Only har nu haft sin första träff för i år. Den 29 januari kom ett tjugotal drivna företagskvinnor till Nässjö Näringsliv AB för att nätverka över en lunch. Deras nya deltagare Marie Winald Karlström bjöd på en storartad presentation för de andra deltagarna. Hon presenterade sig genom sång och sketcher tillsammans med Sven Johansson som kompade på piano.
– Marie liknar ingen annan i nätverket och detta på ett mycket positivt sätt. Hon står för en fantastisk mix bestående av tragikomisk underhållning med härlig sång och hjärtkramande författarskap om hur det är att leva med sin son Jesper med Downs syndrom, säger Jessica Lindberg.

Jessica, nätverksledare och Nässjö Näringsliv AB, projektägare, var båda intiativtagare till Women Only. De startade nätverket för tre år sedan och och som namnet berättar är nätverket endast till för kvinnor. Idag är de 34 medlemmar och under varje träff får en deltagare presentera sig eller så får en extern föreläsare prata om teman som är av intresse hos deltagarna.
– Syftet med Women Only är att öka på den lokala företagskännedomen och bredda kontaktnätet, säger Jessica.

Marjo Oinonen har varit deltagare i nätverket i ett år. Hon gick från början med som egen företagare, men arbetar nu som företagsrådgivare på Swedbank i Nässjö. För henne är nätverket ett bra sätt att knyta goda kontakter: något som inte alltid är så lätt när man bor och arbetar i olika städer.
– Jag bor i Vetlanda, men arbetar i Nässjö, så för mig har det här nätverket varit ett jättebra sätt att få tid att knyta goda kontakter. Kontakter som har genererat till kunder, säger Marjo.

Om man är intresserad av att gå med i nätverket kan man få vara med som gäst kostnadsfritt. Christina Sandin, entreprenör på Drömresor, tog chansen att komma som besökare den 29 januari.
– Jag hade det jättetrevligt på träffen. Jag fick ett varmt bemötande och det var en härlig stämning. Det känns som ett bra nätverk med många goda och erfarna medlemmar, säger Christina. Efter träffen bestämde hon sig för att gå med i nätverket.