Nya högskolekurser på gång hos Nässjöakademin

Nu erbjuds högskolekurserna Bättre produktion och Bättre lean för service och tjänster vid Högskolan i Borås. Vid tillräckligt antal sökande kan Nässjö bli en av distansorterna.

Vill du skapa effektivare tjänster och administration? Eller vill du få fart på företagets förbättrings­arbete? Just nu erbjuds chansen att gå högskolekurserna Bättre produktion 7,5hp och Bättre Lean för service och tjänster 7,5hp på distans i Nässjö.

Bättre produktion riktar sig till ledningsgrupp, produktions-, logistik- och kvalitets­ansvariga, produktions­ledare och förmän i tillverkande företag. I kursen får man lära sig att identifiera vilka möjligheter till förbättring som finns i den egna produktionen – och att under pågående kurs faktiskt omsätta möjligheterna i praktisk handling.

Bättre Lean för service och tjänster riktar sig till medarbetare på alla nivåer i organisationen. I denna kurs lär man sig bland annat att använda grundläggande verktyg som ger en effektivare service- och tjänsteproduktion.

Ansök senast 15 december

Kurserna ges på kvartsfart under hösten 2019 och senast den 15 december behöver Nässjöakademin få in tillräckligt med sökanden för att kunna genomföra kurserna på distans.

>> Läs mer här