Nysatsning för Nässjö Steakhouse

Nässjö Steakhouse får ny ägare – ska satsa på bredare utbud och ny inredning.
Abbas Agar och Fikret Bingöl vill lyfta Nässjö Steakhouse till nya höjder.
Abbas Agar och Fikret Bingöl vill lyfta Nässjö Steakhouse till nya höjder.

Nya ägaren för Nässjö Steakhouse heter Abbas Agar, en veteran i restaurangbranschen. Tillsammans med Fikret Bingöl ska han vässa Nässjö Steakhouse steg för steg.
– Vi fastnade för detta mycket på grund av läget, det är ett jättefint ställe, säger Fikret Bingöl.
– Vi har mycket planer, men vi ska ta steg för steg. Först ska vi börja med vår egen hemlagade hamburgare. Vi ska inte ta bort menyn som finns, men vi ska utöka med nya saker, säger Abbas Agar.

De båda krögarna bor i Mullsjö respektive Jönköping, men letar boende i Nässjö för att underlätta tillvaron. De har båda anknytning till Nässjö i form av släkt och vänner och trivs väldigt bra i staden. På ett års sikt hoppas de ha utökat menyn till att omfatta flera stekrätter, en salladsbar, lunchmeny och, om allt går som det ska, alkoholtillstånd.
– Det finns så många möjligheter att utveckla detta. Vi vill till exempel förnya inredningen med lite bekväma stolar och bord så att man kan sitta och slappa här. Kanske kan vi ha en uteservering också, säger Fikret.

Om Fikret och Abbas lyckas med sina planer kommer Nässjö Steakhouse framöver verkligen att leva upp till sitt namn och gradvis frångå snabbmatsinriktningen.
– Det är ett bra ställe med fin utsikt, det förtjänar en bra restaurang, avslutar Abbas Agar.