Nytt display- och reklamföretag i Nässjö

I höstas etablerade sig Skyltstället i Nässjö – Skandinaviens ledande skyltaktör.

_O7_5928_artikel

Efter att bara ha funnits en månad i Nässjö, vann Skyltstället upphandlingen om att leverera skyltar till Nässjö kommuns förskolor. I september blev Robin Kardell franchisetagare åt Skyltstället som producerar och säljer reklamartiklar. Han har levererat omkring 30 skyltar i aluminium som ska sättas upp på förskolornas entrésida med respektive namn.
– Det är väldigt roligt att vi så tidigt i Nässjö lyckades få ett stort uppdrag. En bra start för verksamheten, säger Robin Kardell.

Brett utbud av produkter

Förutom utomhusskyltar fixar Skyltstället allt ifrån mindre uppdrag, som namnskyltar, till större, som mässmontrar. Robin Kardell berättar att 95% av allt de säljer i kedjan produceras ifrån egen fabrik.
– Vi har fabriker i Bankeryd, Skövde och Visby samt Litauen. I Litauen gör vi främst specialprodukter, säger han.

Ny intressent i NNAB

Skyltstället gick nyligen in som intressent i Nässjö Näringsliv AB och blir därmed ett av cirka 360 företaget som vill vara med och skapa ett ännu bättre näringslivsklimat i kommunen.
– I samband med intressentskapet har vi från Skyltstället skapat ett erbjudande för andra intressenter i NNAB. Vi erbjuder nu 10% rabatt på första orden hos oss, avslutar Robin Kardell.