Office förvärvar Prodoc – nyanställer i Nässjö

Två nya anställningar i år blir frukten av att Office tar över Prodoc i Nässjö. Företaget satsar på fler affärsområden och räknar med att växa.

20160909_office

Nya lokaler, nya ägare, nya anställda. Prodoc blir Office i Nässjö och har flyttat in i forna Nässjötryckeriets lokaler i Norrboda.
– Vi har ett väletablerat kontor i Växjö sedan 2005 och behövde ett kontor häruppe. Efter lite funderingar fram och tillbaka landade vi i att vi inte behövde sitta i Jönköping. Dels är det roligt för att företaget hade sitt ursprung i Nässjö, plus att vi har många kunder på Höglandet, säger Markus Beckman, vd Office Småland.

En kontakt – alla möjligheter
Prodoc har tidigare gjort sig kända framförallt som en leverantör av kopiatorlösningar, men inom Office har länge även IT och telefoni utgjort en stor del av utbudet. Idag arbetar Office med mottot ”en kontakt – alla möjligheter” och täcker in fem affärsområden: Dokument, Enheter/Appar, Telefoni, Mötesteknologi, samt Moln & Drift. IT-sidan kommer att öka på Höglandet framöver. Närmast anställer man emellertid två servicetekniker på printsidan.
– Vår styrka har alltid varit lokal service och support och därför måste vi trycka på med fler servicetekniker, säger Beckman.

Under en tioårsperiod har Office Småland gått från fem till 25 miljoner i omsättning under Beckmans ledning. Det finns all anledning att tro att Nässjöfilialen också kommer att öka.
– Det finns bara möjligheter. Framförallt med vår breda portfölj som vi ska trycka ut på bred front redan i år, det kommer att hända mycket. Det kommer säkert att ske fler förvärv också, säger han.

Office nya lokaler finns på Tryckerigatan 1 och den 19 oktober planerar ett lunchseminarium på temat ”Den digitala Småföretagaren”.
>>Läs mer