Pelle Adelsfield ny VD för JSC

Den 1 september 2018 tillträder Pelle Adelsfield som VD för JSC IT‐Partner. Han tar över efter delägaren Petter Jacobs, som innehaft rollen under det senaste året.

Pelle Adelsfield ny VD på JSC

JSC IT‐Partner får ny VD den 1 september. Pelle Adelsfield, som varit ansvarig för försäljning och verksamhetens konsultaffär i tre år, tar över rollen efter Petter Jacobs.
– Jag tog över VD rollen för ett drygt år sedan när dåvarande VD Christer Löwdahl valde att kliva av på grund av hälsoskäl. Det känns väldigt bra att vi nu har hittat en långsiktig lösning och jag ser fram emot att jobba tillsammans med Pelle när han leder JSC mot en spännande framtid, säger Petter Jacobs.

JSC inledde arbetet med att hitta en ny VD i våras och efter en process med flera externa kandidater föll valet till slut på Pelle Adelsfield.
– Det är roligt att Pelle i konkurrens med externa kandidater var den starkaste kandidaten och ett styrkebesked för JSC att vi åter rekryterar vår VD internt, säger Stefan Wik, JSC:s styrelseordförande.

Pelle Adelsfield har lång erfarenhet med flera olika ledande roller i branschen, bland annat som VD, och ser nu fram emot uppgiften.
– JSC:s värde sitter i våra medarbetare med den kompetens de besitter och hela tiden använder hos våra kunder och jag är förväntansfull inför uppgiften. Det kommer att bli en spännande resa framöver, där jag går in med energi och dessutom en klar övertygelse om att JSC fortsätter skapa stora värden för våra kunder, säger han.

Petter Jacobs återgår till sin roll som affärsarkitekt där han kan återta fokus på specialistområden inom strategi och innovation samt arbeta med frågor inom företagskultur.

Tillträde för de nya tjänsterna sker 1 september 2018.