Platser kvar i Lean-nätverk

På tisdag 4 september startar nätverket Lean på Höglandet. Fortfarande finns platser kvar – intressenter i Nässjö Näringsliv AB har 5 procents rabatt.

Det finns fortfarande platser kvar till nätverket Lean på Höglandet, som drar igång på tisdag 4 september. Den första träffen äger rum på Martela i Bodafors, där Marknadschef Jonas Källberg kommer att visa företagets arbete med bättre produktivitet.

Redan anmälda företag inkluderar bland annat ITAB och Scandinavian Business Seating. Bakom nätverket står Industriforum och LeylaIs Consulting.
– Lean är det som ska knyta ihop arbetet så att man får ännu mer motiverade medarbetare samtidigt som du arbetar effektivare och smartare, säger Leyla Is.

Vid en handfull tillfällen per år träffas nätverket och fördjupar sig i olika aspekter av förbättringsarbete i hela verksamheten oavsett bransch. Ibland kan det vara ett konkret case från något av företagen.
– Det man får med sig är att man kan bolla med andra nyckelpersoner som sitter med liknande arbetsuppgifter. Du får utveckling, kunskap i Lean som arbetssätt, ett nätverk och dessutom får du studiebesöken på köpet, säger Elisabeth Wagner.

Läs mer och anmäl dig.