Rekordmånga kom till Bodaforsdagen

Förra lördagen kom rekordmånga till Bodaforsdagen. Arrangörerna uppskattade antalet besökare till 3000 – en siffra som är mer än dubblad från föregående år.

Sedan starten 2012 har Bodaforsdagen lockat allt fler besökare. Förra året kom 1200 personer och i år uppskattade arrangörerna antalet besökare till 3000.
– Vi i projektgruppen är väldigt nöjda med dagen, bättre än såhär kunde det inte bli, säger Bernd Lindemann, ordförande för Bodafors Näringslivsgrupp.

Och visst blev det ett lyckat arrangemang. Dagen bjöd på föreläsningar, underhållning och aktiviteter. På plats fanns 20 utställare från olika företag, föreningar, klasser och privatpersoner. Några nyheter för i år var ballongutsläpp och ansiktsmålning för barnen.
– Dessutom utsåg Samhällsföreningen ett företag som har stor betydelse för Bodafors. I år blev Joels Bilservice uppmärksammad, säger Bernd Lindemann.

Syftet med Bodaforsdagen är att visa på näringslivet i Bodafors och skapa en positiv anda i samhället. Bodafors Näringslivsgrupp tog initiativ till dagen som för första gången genomfördes år 2012. Sedan dess har dagen genomförts varje år i samverkan mellan företag och föreningar. De som var aktiva i årets projektgrupp var Eva Albertsson, Christina Borefur, Anders Rostedt, Carina Pettersson och Åsa Aronsson. De kommer att vara kvar i gruppen för att fortsätta sitt arbete och siktar redan nu på Bodaforsdagen 2016 som kommer att äga rum den 10 september nästa år.