Smålands bästa arbetsplats finns i Nässjö

JSC it-partner har blivit utnämnda till Sveriges fjärde bästa arbetsplats av undersökningsföretaget Great Place to Work.
Kenneth Revelj, Petter Jacobs, Sofie Kalén, PJ Olaison tog emot utmärkelsen.

Stolta medarbetare som litar på ledningen. Exceptionell kamratskap på en vänlig och personlig arbetsplats. Det är några faktorer som gör att JSC IT-partner i Nässjö placerar sig på fjärde plats när undersökningsföretaget Great Place to Work rankar Sveriges bästa arbetsplatser.
– Det känns fantastiskt kul och som ett bra kvitto på att vi är på rätt väg, säger Petter Jacobs, delägare och ansvarig för rekrytering på JSC.
Det var på en galatillställning på Berns i Stockholm som JSC från Nässjö fick ta emot utmärkelsen den 15 mars. Utöver den hedrande fjärdeplatsen fick JSC också utmärkelsen ”Årest nykomling” i konkurrens med alla företag som deltog för första gången. Det gör JSC till Smålands bästa arbetsplats.
– Självklart är det roligt att få ett så positivt resultat redan första året vi deltar i undersökningen. Men för oss är detta ett ständigt pågående arbete och vi är ödmjuka inför uppgiften att involvera alla medarbetare i arbetet med att hitta möjliga förbättringar. Motiverade medarbetare är vår viktigaste framgångsfaktor, säger Petter Jacobs.
Resultatet av undersökningen visar bland annat att medarbetarna uppfattar JSC som en ”personlig och vänlig arbetsplats” samt att de har ”stark tro till ledarskapet”. Anmärkningsvärt är också att 100 procent av medarbetarna svarade positivt på påståendet ”JSC är en mycket bra arbetsplats”.
– Vi söker efter medarbetare som delar våra värderingar och vill vara delaktiga i att utveckla JSC till Sveriges bästa arbetsplats. Vi ser tydligt att motiverade medarbetare skapar nöjda kunder. Så att satsa på att skapa en bra arbetsplats är grunden i vår strategi för ökad lönsamhet, säger Petter Jacobs.

JSC rankas stadigt på Top-10 av Microsofts alla 4.000 partners i Sverige.