Då blir Sommarjobbmässan i Nässjö

Företag som är i behov av personal, speciellt under sommarmånaderna, har chansen att träffa arbetssökande under Arbetsförmedlingens mässa i mars.
Sommarjobbmässan i Nässjö 22 mars
Arbetsförmedlarna Rima Hanna, Anna Kall Newman, Viktoria Andersson och Mia Johansson på Kulturhuset Pigalle där mässan arrangeras.

För andra året i rad arrangerar Arbetsförmedlingen sommarjobbmässa i Nässjö. Torsdagen den 22 mars klockan 14.00-17.00 hoppas man på att kunna fylla Kulturhuset Pigalle med arbetsgivare och arbetssökande, något man lyckades med förra året.
– Under 2017 hade vi ett tak på 28 utställare, vilket fylldes. Så i år har vi utvecklat mässan och gjort den ännu större så att fler företagare får chansen att hitta personal, säger Mia Johansson, arbetsförmedlare.

Företagare både i Nässjö och i kranskommunerna är välkomna att ställa ut. Arbetsförmedlingen kommer att bjuda in både gymnasieungdomar och vuxna arbetssökande.
– Mässan är ett bra tillfälle att hitta arbetskraft för sommaren, men också för andra perioder. Några företag som ställde ut förra året var i behov av personal direkt, säger Anna Kall Newman, arbetsförmedlare.
– Det är ju också en möjlighet att hitta personal för tillsvidareanställningar och inte bara timvikarier, säger Rima Hanna, arbetsförmedlare.

”Helt kostnadsfritt”

Mia Johansson berättar att det är helt kostnadsfritt att ställa ut.
– Alla får varsitt bord, så det enda man behöver är tid och lite reklammaterial, säger hon.

Hittills har bland annat Burger King, Wikan Personal, Hotell Högland och Sävsjö, Nässjö och Vetlanda kommun anmält sig.
– Vi vill såklart ha ett så brett utbud som möjligt, så företag i alla branscher får komma, avslutar Anna Kall Newman.

 


 

Företag som önskar finnas med på mässan är välkomna att kontakta Mia Johansson på 010-488 56 80 eller mia.johansson@arbetsformedlingen.se