Starka talare till Logistic Park Conference 2015

Logistic Park Conference fortsätter att hålla världsklass: Cloettas affärsutvecklingsdirektör är en av flera starka talare till konferensen.

För tredje året i rad arrangeras Logistic Park Conference i Nässjö. Agendan består som alltid av starka talare med högaktuella ämnen. Tobias Larsson, som är affärsutvecklingsdirektör på Cloetta, kommer att hålla föredrag om hur man hanterar förändringar i produktionen så att smak och kvalitet hålls på samma höga nivå som kunderna är vana vid. Förutom affärsutveckling kommer årets deltagare få en kunskapsinjektion i HR, lärande ledarskap och även i digital kommunikation.
– I år blir det definitivt en utvecklingskonferens av högsta klass. Deltagarna kommer att få lära sig hur man knyter ihop människa, metod, maskin, material och mätning för att kunna skapa en hållbar tillväxt i sina företag, säger Leyla Is som är konceptansvarig för Logistic Park Nässjö och verksamhetsutvecklare på Nässjö Näringsliv AB.

Logistic Park Conference 2015 äger rum onsdagen den 4 november på Träcentrum. Förutom Tobias Larsson kommer bland annat Daniel Björkqvist, effektivitetsansvarig på Ericsson AB, att berätta om sin resa med implementering av ett nytt produktionssystem. Petter Jacobs, delägare i JSC it-partner, ska berätta om hur man skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser och om sitt arbetssätt Det Nya Arbetslivet (DNA). Dessutom hålls två parallella workshops om Lean Kata och digital kommunikation.
– Det är ett program som redan nu vittnar om en inspirerande dag som passar alla i en ledande position, säger Leyla Is.

I en utvärdering från förra årets konferens var deltagarnas samlade omdöme mycket positivt. Närmare 80 procent gav högsta betyg enligt skalan ”dåligt”, ”mindre bra”, ”bra” och ”mycket bra”. Resterande 20 procent gav det näst högsta betyget. En av deltagarna var Tommy Grahn, VD Nevotex:
– Det var en mycket inspirerande dag med bra föredragshållare. Vi tog med oss mycket in i vår egen verksamhetsutveckling, säger han.

Arrangörer till Logistic Park Conference är Logistic Park Nässjö – ett av Mellansveriges största logistikkluster. Ägare till klustret är Nässjö Näringsliv AB.