Superförsäljning för Audio Video i Nässjö

Audio Video har ökat sin försäljning med i genomsnitt 35% sedan i maj. ”Sommaren brukar vara en av våra bästa perioder, men så här bra har den aldrig varit. Vi har till och med fått anställa ytterligare en person”, säger Niklas Askling, ägare.

Superförsäljning för Audio Video i Nässjö TV-apparater är en av Nässjöbutikens mest sålda produkter. Peter Totney(vänster) och Niklas Askling(höger) konstaterar att det framförallt är 65-tumsklassen som efterfrågas.

Audio Video visar starka siffror i Nässjö. I maj månad steg försäljningen med 40% jämfört med samma månad året före.

– Det är helt otroligt när man tänker på det. I augusti var vi till och med uppe i nästan det dubbla och att vi fortfarande har en ökning på 35% i september, är nästan för bra för att vara sant, säger Niklas Askling.

Både ljud och bild ökar
Det är framförallt försäljningen av smartphones, abonnemang, ljud och tv-apparater som ökar.

–De produkter som sticker ut lite extra är Bluetooth-högtalare med inbyggt batteri och tv-apparater. Vi har alltid sålt mycket tv och vi är en av dem som säljer flest i kedjan, säger Niklas.

– Såklart har fotbolls-VM en stor del i TV-försäljningen. Sedan har vi fått en del kunder som tidigare gick till Teliabutiken i Nässjö. Men nu är fotbolls-VM över och vi ökade försäljningen innan Telia gick ut med att de skulle lägga ned, så det finns annat som driver på den här förändringen, säger Niklas.

Helhetsleverantör med känsla för service
Att ha stort kundfokus, vara en helhetsleverantör och bestå av en styrka med riktigt, duktig personal är framgångsreceptet enligt Niklas.

– Vi jobbar otroligt mycket med service. Vi vill alltid lösa kundens problem. Många upplever teknik som ganska problematiskt, mer än någonsin. Vi vill ändra på den upplevelsen. Teknik ska vara enkelt och tillgängligt för alla, därför är det så viktigt med kompetent personal som kan möta olika kunders behov. Där tror jag att vi skiljer oss ganska mycket i jämförelse med andra inom vår bransch. De flesta är så nöjda med att kunden har köpt exempelvis en TV. Affären är över. Så är det verkligen inte. Det är då den börjar för oss.