Swedbanks invigning ”över förväntan”

Mängder med folk trängdes inne på Swedbank och utanför, när banken anordnade aktiviteter i samband med invigningen av de nya lokalerna.

Anne Almström

I lördags invigde Swedbank sina nya lokaler med pompa och ståt. Festligheterna spillde ut över hela torget där ett antal föreningar bidrog till stämningen. I egenskap av sponsor hade Swedbank bjudit in ett antal idrottsföreningar, som lät besökare prova på en mängd aktiviteter – som att göra mål medelst innebandyklubba och mycket annat.

Inne i Swedbanks lokaler var det rusning på tipspromenaden som lämpligt nog slingrade sig igenom hela banken och ledde ända in till Fastighetsbyråns och Juristbyråns lokaler. Linda Isaksson på Juristbyrån tror att de nya lokalerna kommer att bidra till fler kunder även till deras verksamhet.
– Nu när de öppnar dörren här emellan kommer det bli ett flöde. Nu när de har ett café i banken kanske de svänger förbi med en kopp kaffe medan de väntar, säger hon.
– Det är många som har fått en första kontakt med oss idag, så när de funderar på att köpa eller sälja hus blir steget inte lika stort att komma förbi. Det är alltid första kontakten som är svårast, säger Emma Friman, Fastighetsbyrån.

Det är oklart om det var ryktena om tårta eller ren nyfikenhet som drog de stora massorna till banken, men lyckat blev det.
– Det har varit otroligt mycket över förväntningarna. Det har varit jättemycket vimmel härinne, så vi är jättenöjda, säger Anne Almström, chef för Swedbank i Nässjö.

Se bilder från invigningen: