Uppskattad föreläsare tillbaka till Nässjö

Anpassad kommunikation på schemat för dem som vill sälja bättre.

20130121_eqp

Under förra året arrangerade Nässjö Näringsliv AB tillsammans med Magnus Johansson, EQP Business School, en uppskattad utbildning i Nässjö på temat ”utveckla din försäljning”. I april kommer han tillbaka till Nässjö, denna gång för att föreläsa kring ”Anpassad kommunikation”.
– Det var mycket stimulerande att möta alla kunskapstörstande och utvecklingsbenägna människor i Nässjö med omnejd. Vi lyckades på kort tid skapa utveckling hos deltagarna som innebar ökade möjligheter till fler bra affärer. Jag tycker att NNAB:s initiativ till att ordna den här typen av utvecklingsmöjligheter för företagen är beundransvärd, säger Magnus Johansson.

Arnold Svensson, vd på Höglands Logistik AB tyckte att förra årets utbildning var en fullträff.
– Det var en mycket bra dag eftersom den var praktiskt inriktad och gav nya kontaktytor. För mig gav den extra energi och gav en bekräftelse på funderingar man haft. Jag har haft direkt nytta av utbildningen, säger han.

EQP Business School har både föreläsningar och utbildningar inom ett brett spektrum av områden knutna till affärslivet. Magnus Johansson är en av EQP:s ”säljgurus” och håller föreläsningar och utbildningar knutna till denna erkänt svåra konst. Han har dessutom skrivit en bok på temat med titeln: Myror kan fånga elefanter. Under utbildningsdagen i april kommer han att fokusera på kommunikation och försäljning.
– Vi är ju alla olika som personligheter. Som säljare, precis som i vardagslivet, behöver vi anpassa oss till den vi talar med, säger Magnus Johansson.


Anpassad Kommunikation

Datum: Torsdag 11 april
Tid: Kl. 09.00-16.30
Plats: Hotell Högland, Nässjö
Pris: 3995 kr ex. moms för medlemmar i Nässjö Näringsliv AB och nätverket Women only. (Övriga: 4 995 kr ex. moms)
För anmälan och mer information, gå till EQP:s webbplats.

Se Magnus Johansson in action: