Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Nässjö på absoluta svensktoppen

Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Nässjö är ett av Sveriges framgångsrikaste kontor. Vid en stor intern gala nyligen där företagets 500 mäklare samlades för en inspirationsträff fick förmedlingen i Nässjö pris i tre av de fyra främsta kategorierna.

De sålde villor, gårdar och sommarstugor för över 200 miljoner kronor under fjolåret. Det innebär att Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Nässjö utgör ett av Sveriges mest framgångsrika kontor. Man är faktiskt tvåa i Sverige. Vid en intern gala nyligen där Länsförsäkringars 500 mäklare samlades fick VD Krister Hempel från Nässjö kliva upp på estraden tre gånger och ta emot olika utmärkelser.

Nu är inte VD Hempel den person som på något sätt vill slå sig för bröstet. Snarare får vi lirka lite med honom för att han skall berätta om de goda resultaten. En av anledningarna till att det har gått så bra tillskriver Hempel att all personal är extremt engagerad i alla ärenden. Det sätter sin prägel på allt: kundbemötande, informationsinsatser och att alla har koll på vad var och en just för dagen har på sin lott.

I filminslaget låter vi Krister Hempel berätta både om vägen till framgång samtidigt som han naturligtvis passar på att slå ett slag för ett av sina stora objekt, som ligger i anslutning till Sörängens gård vid sörängsrondellen. Se prospektet här (pdf). Under lediga lokaler kan den som är intresserad ta del av flera andra objekt.

Hempel och hans medarbetare ser optimistiskt på framtiden. Han gläds också över satsningen på bostadsrätterna vid Stadsparken som kollegan Anders Torstensson förmedlat.
–Ett verkligt kanonjobb som dels lyfter stan samt även har gett goda effekter för oss. En hel del villaägare som flyttat till bostadsrätterna har anlitat oss.

213 avslut i form av villor, gårdar och sommarstugor blev resultatet för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under fjolåret. Det är faktiskt ett avslut om dagen. Imponerande.