Sara och Maria firade boksläpp

Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvist blev ordentligt firade när de anordnade releasefest för boken Nyckel till framgång.

Under torsdagseftermiddagen och kvällen hölls en releasefest för boken Nyckel till framgång, av Maria Flanagan Sundqvist och Sara Lindberg. Ett hundratal personer hade anmält sig för att fira de båda författarna.
– Dels möter vi glada människor som gratulerar oss och tycker att det här är roligt. Men vi har även fått prata hemskt mycket om boken, säger Sara Lindberg.

Maria och Sara, som tillsammans föreläser och utbildar inom arbetsmiljö, brukar själva poängtera vikten av att fira sina framgångar.
– När vi är ute och föreläser och ute på utbildningar så pratar vi så mycket om vikten av att fira framgång på företag, vikten av ta plats, vikten av att berömma sig själv och det gör vi idag. Det är så härligt, för idag lever vi som vi lär. Det är en fantastisk eftermiddag, säger Maria Flanagan Sundqvist.

Nyckel till framgång är författarparets andra bok, och handlar om organisatorisk och social arbetsmiljö. Nässjö Näringsliv har tidigare publicerat en artikel om boken här.