Arkiv

De släpper bok om kränkande särbehandling i arbetslivet

Våga bryta tystnaden – ja, det är titeln på Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvists tredje bok om arbetsmiljö. ”Boken handlar om kränkande särbehandling i arbetslivet. Vi brinner för detta och vet att det är en fråga som engagerar”, säger de.

Privab bjuder in till mässa i nyrenoverade lokaler

I mars tog Privab över Nässjötryckeriets lokaler på Tryckerigatan. Nu bjuder företaget in alla Nässjöföretag till sin årliga mässa där kunder och leverantörer visar upp nyheter och erbjudanden.

Tjuvtitta in hos Pizzeria Cactus som totalrenoverar

Från mörkt och dystert till färgglatt och ljust, pizzeria Cactus satsar på en helt ny interiör i mexikansk stil. Dessutom bjuder ägarna på några riktigt goda nyheter: ”Vi kommer att börja servera högrevsburgare, veganburgare och kycklingburgare”, säger Taofik Habib.

Nässjöföretag nominerad till Klimatpriset

JSC it-partner har blivit nominerade till Klimatrådets Klimatpris i Jönköpings län. Priset delas ut sedan 2012 till framstående och innovativa satsningar inom klimatområdet i Jönköpings län.

Så minns Claes Johansson samarbetet med Holger Jonasson

Den 19 augusti tog vi vårt sista farväl av Holger Jonasson, som under 23 år har arbetat hos oss. Anna Svensson från Aktuella Nyheter i Veckan har intervjuat Claes Johansson (vd på Nässjö Näringsliv) och flera företagsledare, verksamhetsledare och kommunalråd om minnena med Holger Jonasson.

Nu öppnar Nässjös första padelcenter

Fredagen den 16 augusti öppnar Höglandets Padelcenter bredvid Räddningstjänsten i Nässjö. Med två banor och 6 meter högt i tak hoppas man fylla lokalen med såväl nybörjare som vana paddlare.

Bra start för Nässjö biltvätt

Den 14 april slog Nässjö biltvätt upp portarna i Almenäs och sedan dess har fler och fler nässjöbor upptäckt anläggningen.”Vi är mer än nöjda så här långt”, säger Bengt Johansson och Ivan Beslic som äger och driver anläggningen.

Årets företagare trivs i bilhallen

Han säljer flest Honda i hela Sverige och har framgångsrikt drivit sitt företag i 15 år. Årets Företagare i Nässjö kommun är ingen mindre än Kjell Carlsson, ägare till ER Bil. Stort grattis!